Marketing

Enterprise Link Building: 5 sfaturi pentru succes

By October 1, 2017 No Comments

Dimensiunea afacerii dvs influenteaza profund strategia de marketing.

Intreprinderile au in mod inerent un avantaj nedrept decat intreprinderile si marcile mai mici – recunoasterea numelui, atingerea unui buget mult mai mare pentru a lucra si resurse suplimentare in alte departamente.

Pentru a implementa cu succes o companie de construire a link-urilor pe scara larga, scalabilitatea este esentiala. Uitati-va sa incepeti cu o marca sau un produs / serviciu si apoi, pe masura ce aflati ce functioneaza si ce nu, puteti sa extindeti ambele campanii pentru a acoperi mai multe produse si pentru a va ajuta sa obtineti link-uri de la mai multi factori.

INTREPRINDEREA la nivel de legatura: unde sa se concentreze?

Chiar daca ati fost un magazin de imbunatatire a locuintei, cum ar fi Lowe sau Home Depot, nu ati putut incepe o strategie care sa incerce sa acopere toate domeniile produselor de imbunatatire. Construiti-va campania initiala in jurul unei oferte de nisa, apoi extindeti-va la altele folosind ceea ce functioneaza.

1) Promovarea unui continut specific

In acest post sponsorizat de Home Depot, pur si simplu proiectat cu Ashley Phipps, autorul isi plimba publicul prin cateva dintre corpurile de iluminat si alte elemente pe care le puteti face:

link building

Acesta este un exemplu excelent de a lucra cu influenti pentru continut si ca parte a unei campanii de construire a legaturilor. Nu numai ca Phipps si-a expus audienta si le-a conectat la aceste produse disponibile la The Home Depot, a dat expunerea Phipps pe blogul lor pentru tutoriale DIY.

Home Depot este un exemplu excelent de campanie de colaborare. In plus, deoarece subiectul blogului este atat de bun, postul a functionat bine si pe retelele sociale, cu peste 1800 de pini la momentul publicarii.

2) Cresterea autoritatii site-ului

Daca lucrati la crearea unui link pentru o marca mai mica, care este detinuta de o corporatie mai mare, asigurati-va ca folositi recunoasterea numelui si reputatiei produselor si a producatorului acestora. De exemplu, acest post pe Ma Nouvelle Mode este pentru o linie de produse la un bijutier. Aceasta revizuire a dat mai multa expunere la acea linie de produse specifice, mentionand, de asemenea, bijutierul al carui nume poate fi mai usor indentificat.

idei pentru link building

Daca puneti articole prea lungi, riscati ca cititorul sa isi piarda interesul. Mai mult decat atat, un post despre “obtinerea tuturor consumabilelor de back-to-school de care avem nevoie la Staples” nu va primi atat de multa tractiune.

3) Leverage Influencer Marketing

Utilizati un instrument precum Buzzsumo pentru a gasi postari populare despre subiecte conexe, apoi lucrati inapoi pentru a cerceta publicatia pe care se afla postarea. De exemplu, daca vrem sa facem mai multe postari despre proiectele DIY pentru The Home Depot, exista cateva bloguri la care ne-am putea adresa:

buzzsumo

Incercati sa experimentati filtrul pentru intervalul de date pentru a obtine cele mai bune rezultate pentru ceea ce aveti nevoie si pentru a vedea ce a fost trendul recent.

4) Leverage Clients & Customers

In afara de a ajunge la cei care influenteaza campaniile de continut, de ce sa nu folositi conexiunile existente? Multe campanii au o pagina “produsele mele preferate”. Daca sunteti unul dintre clientii lor, cererea unui link pe aceasta pagina nu este nerezonabila. Iata o captura de ecran a unora dintre produsele si instrumentele de non-afiliate, pe care autorul si antreprenorul Chris Ducker le impartaseste pe pagina cu resurse:

emails

Bineinteles, solicitarea clientilor actuali pentru legaturi ar trebui sa se faca cu pricepere si indemanare.

5) Interlink Among Corporate / Brand Sites

Deseori, companiile de intreprinderi au mai multe branduri cu propria lor identitate online si site-ul web. Au aceste site-uri care se leaga unul de altul cand sunt utile pentru utilizatori. Aceastea ar putea fi oferirea de produse similare, compararea unei solutii de dimensiuni reduse sau la scara larga si impartirea unor promotii care sa functioneze intre diferite branduri. Gap INC face o treaba buna din perspectiva unui comert electronic:

gap

Concluzie

Nu mergeti dupa niciun link care pare posibil. Creati o strategie amanuntita. Constructia de legaturi este cea mai buna cu o abordare multi-fereastra. Vizualizati un anumit public folosind un subiect de nisa pentru proiectele de marketing de infuenta, apoi colaborati cu clientii si site-urile proprii pentru a obtine mai multe linkuri.

Gabriel

Author Gabriel

More posts by Gabriel

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.