Resources

Stockio: Primele bunuri gratis pentru site

By September 22, 2017 No Comments

Indiferent ce fel sau tip de proiect faci, ai nevoie de o calitate a acestuia care sa se poata vinde pe piata. Imaginile, iconitele si multe alte bunuri sunt facute de la inceput pana la sfarsit.

Fiecare sursa oricat de mica ar fi ea poate fi eficienta pentru site-ul tau, iar multe dintre resurse le gasiti pe stockio.com. Stockio colecteaza fotografii, videoclipuri, iconite si multe fonturi care sa inspire industria de pe internet.

LE PUTETI DESCARCA GRATIS

Resursele lui Stockio sunt in totalitate gratis si pot fi folosite pentru tine personal cat si pentru diferite proiecte comerciale. El si-a gasit inspiratia de la cele mai populare bunuri. Resursele au fost culese manual pentru a fi eficiente pentru proiectanti si programatori.

stockio

Cautare eficienta
Sunt nenumarate chestii fantastice pe site. Ca exemplu, cand cautati imagini, similare cu cele de la descarcare. Cele mai simple descoperiri vin de la un simplu click pe o anumita miniatura.

O alta caracteristica care poate ajuta proiectantii este cautarea celei mai bune culori intr-o anumita poza. Doar dai click pe pagina de descarcare si acolo vei vedea o bara cu culori, alege una, selecteaz-o si site-ul o sa gaseasca fotografia potrivita care contine aceasi culoare cu cea selectata de tine; e o optiune super cand lucrezi cu o marca specifica.

Wet Rocky Beach from LIFEOFVIDS on Vimeo.

O multime de alegeri
Stockio include suficiente bunuri pentru a va oferi setul de instrumente pana in anul urmator. Ele sunt peste 4,500 de iconite si colectia continua.

Cand vine vorba de fonturi gratis, esti liber sa alegi. Sunt peste 11,000 fonturi gratis de la Stockio, mult mai multe decat tu poti folosit in intreaga ta viata. Ele nu sunt doar niste simple fonturi, orice ai lucra mereu vei gasi fonturi perfect.

fonts

Gabriel

Author Gabriel

More posts by Gabriel

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.